Ζώντας στην Κύπρο, έχοντας έναν λογαριασμό UK (Ηνωμένου Βασιλείου) ή US (Ηνωμένων Πολιτειών)…

Το να χρησιμοποιεί κανείς το κατάστημα UK και US iTunes, όταν ζει στην Κύπρο περιλαμβάνει ένα σπουδαίο πλεονέκτημα σε σχέση με το να χρησιμοποιεί το κατάστημα της Κύπρου και όλοι οι πελάτες μας που αυτή τη στιγμή ζουν στην Ελλάδα μας αγαπούν, επειδή τους παρέχουμε τους κωδικούς που απαιτούνται για να πιστώσουν έναν λογαριασμό UK και US iTunes!
Ζώντας στην Κύπρο, έχοντας έναν λογαριασμό UK (Ηνωμένου Βασιλείου) ή US (Ηνωμένων Πολιτειών)…
Οποιοσδήποτε στην Κύπρο μπορεί να έχει έναν λογαριασμό UK (Ηνωμένου Βασιλείου) ή US (Ηνωμένων Πολιτειών) iTunes ή και τους δύο ταυτόχρονα, απλώς δημιουργώντας έναν λογαριασμό και χρησιμοποιώντας κωδικούς iTunes, τους οποίους παρέχουμε μέσω μιας γρήγορης υπηρεσίας παράδοσης με email, για να πιστωθεί ο λογαριασμός, έτσι ώστε η λήψη των αρχείων να είναι εφικτή. Αν ήδη έχεις έναν λογαριασμό iTunes στην Κύπρο, μπορείς ακόμη να χρησιμοποιείς αυτόν τον λογαριασμό και ο νέος λογαριασμός μπορεί να τρέχει παράλληλα με τον ήδη υπάρχων.

Γιατί αποτελεί πλεονέκτημα το να έχεις έναν λογαριασμό UK (Ηνωμένου Βασιλείου) ή US (Ηνωμένων Πολιτειών), σε σχέση με έναν λογαριασμό iTunes της Κύπρου?
Το κατάστημα iTunes της Κύπρου είναι μικρό συγκριτικά και δεν έχει μεγάλο περιεχόμενο για κατέβασμα στον υπολογιστή, γεγονός που αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους για τους οποίους η χρήση ενός μεγαλύτερου καταστήματος, όπως το UK ή το US είναι τεράστιο πλεονέκτημα!

Το iTunes της Κύπρου περιλαμβάνει πρόσβαση σε Εφαρμογές, Μουσική, Ταινίες και Βιβλία, αλλά μέσα στις κατηγορίες αυτές οι επιλογές λήψης αρχείων είναι περιορισμένες. Τα καταστήματα UK και US έχουν προσθέσει πρόσβαση σε τηλεοπτικά προγράμματα, κάτι που είναι θαυμάσιο, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί κανείς όλες τις τελευταίες τηλεοπτικές σειρές! Θα βρεις τις τελευταίες κυκλοφορίες πρώτα στα καταστήματα UK και US, πριν την πρώτη τους κυκλοφορία και διαθεσιμότητα για λήψη στο κατάστημα της Κύπρου, πράγμα που σημαίνει ότι από τη στιγμή που έχεις ένα λογαριασμό UK ή US iTunes μπορείς να κατεβάσεις το διαθέσιμο περιεχόμενο άμεσα!
Πώς να αποκτήσεις έναν Κωδικό και έναν Λογαριασμό US ή UK iTunes
Πουλάμε μια ευρεία γκάμα κωδικών iTunes σε διαφορετικές ονομαστικές αξίες, ώστε να μπορείς να επιλέξεις την ποσότητα που θέλεις να αγοράσεις και να τη λάβεις στο email σου γρήγορα μετά την αγορά.

Αν επισκευθείς το www.miTunes.tv θα δεις κάρτες UK και US iTunes σε λίστα. Απλώς κάνε την επιλογή σου και στη συνέχεια, επιλέγοντας το “Standard email delivery” θα σου στείλουμε με email τον κωδικό. Έπειτα, χρησιμοποίησε τους παρακάτω συνδέσμους για να δημιουργήσεις το δικό σου λογαριασμό:
Setting up a UK iTunes account
Setting up a US iTunes account
Διαφορετικά μπορούμε να τον δημιουργήσουμε εμείς για σένα. Επίλεξε την ποσότητα της πίστωσης που χρειάζεσαι και απλώς άλλαξε τη μέθοδο αποστολής σε “Create an iTunes account for me” και θα δημιουργήσουμε το λογαριασμό σου, θα φορτώσουμε την πίστωση και θα σου αποστείλουμε τις λεπτομέρειες μέσω email!